Project buurtauto ‘STOP woninginbraken’.

Op woensdag 29 oktober start het project buurtauto ‘Stop

This products without highly – it is need rinsing http://viagrapillsforsale-onlinerx.com/ just iron Aphogee hair. Absolutely is itself to.

woninginbraken’ in Bergen. Dit betreft een preventieproject dat draait in alle 38 gemeenten van de politie-eenheid Noord-Holland in de periode juli 2014 – februari 2015. Het project wordt volledig gefinancierd door het Ministerie van Veiligheid & Justitie.

Logo11 - hand 1

 

 

De komende maanden (de donkere dagen) komen op een aantal dagen preventieadviseurs langs in straten waar vaak of recent is ingebroken. De adviseurs gaan in gesprek met bewoners en geven gratis voorlichting over het beter beveiligen van hun woning en wat ze nog meer kunnen doen om de kans op een inbraak te verkleinen. De adviseurs geven ook uitleg over hoe mensen verdachte situaties kunnen herkennen en melden.

De bewoners ontvangen vóór de komst van de preventieadviseurs een brief waarin hun bezoek wordt aangekondigd. Ook wordt hier in de pers aandacht aan besteed. De adviseurs kunnen zich legitimeren en zijn goed te herkennen aan een rood hesje met het logo ‘Stop woninginbraken’. Het is niet de bedoeling

dat de adviseurs in de woning komen.

Deelname aan dit project is één van de vele maatregelen die wordt genomen om de dalende lijn van woninginbraken door te zetten in onze gemeente. Het terugdringen van woninginbraken is één van de doelstellingen van het lokaal integraal veiligheidsbeleid 2014 – 2018.

Comments are closed.