Informatiebijeenkomsten Ontwerp-Voorkeursbeslissing Luchtruimherziening

Op 9 en 11 februari organiseert het programma Luchtruimherziening online informatiebijeenkomsten over de onlangs gepubliceerde Ontwerp-Voorkeursbeslissing Luchtruimherziening. Deze zijn openbaar toegankelijk voor alle geïnteresseerden.

Ontwerp-Voorkeursbeslissing

Op 13 januari hebben de minister van Intrastructuur en Waterstaat en de staatssecretaris van Defensie de Ontwerp-Voorkeursbeslissing Luchtruimherziening en het bijbehorende milieueffectrapport gepubliceerd.

Openbare informatiebijeenkomsten

Op 9 en 11 februari organiseert het programma Luchtruimherziening (van het ministerie IenW) verschillende online informatiebijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten worden de stukken die ter inzage liggen toegelicht. Aansluitend is er de mogelijkheid om in verschillende themasessies vragen te stellen over specifiek onderwerpen uit de Voorkeursbeslissing. Klik hier voor meer informatie over de bijeenkomsten en om u aan te melden.

Zienswijzeprocedure

Van 15 januari tot en met 25 februari 2021 kunnen door een ieder zienswijzen over de Ontwerp-Voorkeursbeslissing Luchtruimherziening en het bijbehorende milieueffectrapport worden ingediend. In de samenwerking met de Bestuurlijke Regie Schiphol (56 gemeenten en 4 provincies) wordt op dit moment gewerkt aan het opstellen van gezamenlijke zienswijze, met daarin ook aandacht voor regionale standpunten. De definitieve zienswijze wordt op korte termijn ook gedeeld met uw raad.

Ontwerp-Voorkeursbeslissing Luchtruimherziening

Comments are closed.