Uitloop werkzaamheden Voorweg Schoorl

Door onvoorziene omstandigheden is het project vertraagd. Bij gevolg is met diverse partijen gecommuniceerd om deze hiervan op de hoogte te stellen. De aandacht ging daarbij vooral uit naar de hulpdiensten, Connexxion, social media, de bouw app van de aannemer en onze website. Helaas is daarbij de bebording langs de weg waar de tijdsperiode van afsluiting wordt aangeduid, over het hoofd gezien. Dit is, na melding, per omgaande alsnog gedaan;

De onvoorziene omstandigheden hebben vooral te maken met de werkzaamheden die de Netbeheerder moest verrichten. Het betrof hier de aanleg van een nieuwe gasleiding door Liander. Dit was helaas niet mogelijk om vooraf te doen, want dan had de Voorweg nog 3 maanden langer afgesloten geweest. Vooraf was alles goed doorgesproken met Liander, maar tijdens het werk bleek de afstemming van de werkzaamheden tussen Liander en onze aannemer een moeizaam proces, ook gezien de beperkte werkruimte, daardoor heeft onze aannemer vertraging opgelopen.

Door extra inspanningen en een grote mate van flexibiliteit van onze aannemer lukt het nu om de Voorweg op 27 juni weer open te stellen.

Comments are closed.